СЕКОЈА ЧЕСТ: Хуманитарната помош од с.Канатларци е успешно испратена до семејства од земјотресот во Турција и Сирија

Сподели го ова:
Хуманитарната помош која беше собрана за настраданите семејства од земјотресот во Турција и Сирија, во соработка со жителите на населеното место Канатларци е успешно спакувана и испратена онаму каде што е најпотребно.

Како Општина Прилеп уште еднаш сакаме да изразиме огромна благодарност до сите наши сограѓани кои се вклучија во оваа акција и дадоа свој придонес во собирањето на хуманитарна помош за луѓето погодени од земјотресот – истакнаа од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави