| |

Цела Пелагонија со нетрпение чека да отпочне сезоната за капење во “Salida Aqua Park”-Прилеп

Сподели го ова:


Летото повторно ни се враќа, а со тоа и убавите спомени кои што се создаваат во најубавиот Аква Парк во нашата земја, а тоа е “Salida Aqua Park”, аква паркот кој што нуди одмор, релаксација како за помладите, така и за повозрасните, додека пак оние кои имаат авантуристички дух, тука повторно и оваа година ќе бидат големите-возбудливи тобогани и лизгалки, кои што нудат екстра забава за сите посетители. Во однос на хигиената-и оваа година ќе биде на највисоко можно ниво-како и претходните години, при што менаџмент-тимот на овој аква парк, како и неговите креативни-модерни сопственици, истакнуваат дека оваа година ќе биде сезона за паметење, преку водените лудории и забавата, која што ќе ја понудат во текот на целата сезона.

За своите редовни посетители, “Salida Aqua Park” оваа година им нуди екстра-ексклузивна понуда со која секој посетител за само 4.000 денари ќе може да си набави сезонска карта, и со самото тоа опуштено да ужива во летните содржини на “Salida Aqua Park”, а оваа понуда важи до 05.06.2022 година. Па затоа, не чекајте ниту миг, и искористете ја оваа ексклузивна понуда и уживајте во содржините и летните лудории на “Salida Aqua Park”. Подетални информации и резервации за оваа екстра понуда, може да добиете на телефонскиот број 077/ 574 – 674, а ние -исто како и Вие, се гледаме и оваа година да одмораме, релаксираме и уживаме во водените лудории во “Salida Aqua Park”-Прилеп.

Информативниот тим на “STANICA.MK”, како најактуелен информативен портал во регионот, во текот на целата летна сезона на “Salida Aqua Park”, постојано ќе Ве информира и преку слики ќе ја доловува летната-релаксирачка атмосвера која и оваа година, повторно ќе Ви ја понуди најдобриот Аква Парк во нашата земја. И ова лето да испишеме една убава, релаксирана, летна приказна, заедно со хотелот “Salida” и “Salida Aqua Park”.

Сподели го ова:

Слични објави