Уште еден одличен ден со затворање на шестото коло од “ПИНГ-ПОНГ БИЗНИС ЛИГАТА-ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА”

Сподели го ова:Во вечерашните заостанати натпревари од “Бизнис лигата-Прилепска Пиварница”, постигнати се следните резултати:

Халк Осигурување-Синд.на Театар 4-1

Вик-Имморикон 4-3

Елмонт -Имморикон 4-0

Синд.на Театар -Мермерен Комбинат3-4

И вечерва беа одиграни одлични натпревари,од кои крајно неизвесни беа два дуели. Глумците, дадоа голем отпор на фаворитите од “Мермерен Комбинат” и малку фалеше да направат големо изненадување. “Имморикон” испуштија предност од 3-1 со ВиК, и шанса да ја забележат првата победа. Се на се, уште еден одличен ден со затварање на шестото коло. Во сабота не очекува седмото коло каде се очекувааат повторно возбудливи и интересни натпревари. Бизнис лигата ги оправдува очекувањата уште на самиот старт. На табелата “Црна Река Петрол” неприкосновен без пораз, ја следат “Нотар Маркоски”, “Матадор” и “Елмонт” со по еден пораз. Екипите на “Витаминка” и “Имморикон” сеуште немаат остварено победа. Дека станува збор за уште еден одличен поминат спортски ден од “ПИНГ-ПОНГ БИЗНИС ЛИГАТА-ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА”, говорат и следниве слики, кои што нај-актуелниот информативен портал “STANICA.MK” Ви ги презентира во прилог:

Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис


Сподели го ова:

Слични објави