ПОТЕГ ЗА ПОЗДРАВУВАЊЕ: Учениците и наставниците од ООУ “Кире Гаврилоски – Јане” беа најголемата група учесници на денешниот прилепски маратон “ЧЕ ТРЧАМЕ”

Сподели го ова:Како што информиравме во претходните наши објави, за првпат во Прилеп денеска се одржа спортскиот настан под слоганот „ЧЕ трчаме!“

На оваа трка се трчаше на 5, 10 километри, а најмладите трчаа на атрактивната детска трка. Најголемата група учесници на денешниот прилепски маратон ЧЕ ТРЧАМЕ беа учениците и наставниците од ООУ Кире Гаврилоски Јане.

Благодарност до директорот Влатко Кузманоски за поддршката, и обезбедените финансиски средства кои им беа потребни на натпреварувачите.Сподели го ова:

Слични објави