|

ВЕЧЕРВА ВО ПРИЛЕП – БОРБА ЗА ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ!

Сподели го ова:Точно денес е борбата за големото финале. Вечерва, во спортската сала на ООУ „Добре Јованоски“ ќе се одиграат следниве полуфиналните натпревари од турнирот во мал фудбал св. Никола:

19:00 – СКАРА НА КИЛО „КАЈ КУСИО“ – ГОСТИЛНИЦА „КАЈ МЕЧЕ“

20:00 ФИНАЛЕ ГЕНЕРАЦИЈА 2008

ПЕРАК-ПОБЕДА

21:00 ВИТАЛИЈА ВЕТАЏОКА СТАРА ФУРНА-ГОСТИЛНИЦА „КАЈ ЏЕК“

Како и да е, со сигурност вечерва во салата на ООУ „Добре Јованоски“ во Прилеп ќе се случи вистински спортски спектакл. Нека победи подобриот!Сподели го ова:

Слични објави