За оваа недела на репертоарот на прилепскиот театар се поставени три претстави

Сподели го ова:За оваа недела на репертоарот на прилепскиот театар се поставени три претстави, претстави преку кои што прилепската публика ќе може да ужива во уметноста и театарската маѓија која што ја нуди прилепскиот театарски ансамбл. Станува збор за:

Среда, 6 април 2022 – 19.30 ч. „Глембаеви“

Четврток, 7 април 2022 – 19.30 ч. „Декамерон“

Петок, 8 април 2022 – 19.30 ч. „Декамерон“

Билетите за претставите може да ги резервирате на 076 442 378Сподели го ова:

Слични објави