Нашиот град треба да се гордее со прилепското денс студио “New generation” предводени од Оливер Богојевски

Сподели го ова:
Од 01.04.2022 до 03.04.2022 во Сараево се одржа “Интер Денс Фест”-Сараево. Станува збор за традиционален натпревар кој што е еден од најдобрите натпревари и настани во Европа, каде на едно место се среќаваат најдобрите групи од балканот и пошироко. Нашата прилепска група имаше повеќе настапи – 3 формаци и повеке соло точки.

-5 први места – solo Hip Hop children 2 & solo Hip Hop Junior – Street Dance show chidren HAPPY GIRLS – Electro boogie junior & children 2 solo

-3 втори места solo Hip Hop children 2 – Street dance show junior formation- Electro boogie children 2 solo

-6 трети места во различни категори

-5 први места – solo Hip Hop children 2 & solo Hip Hop Junior – Street Dance show chidren HAPPY GIRLS – Electro boogie junior & children 2 solo

-3 втори места solo Hip Hop children 2 – Street dance show junior formation- Electro boogie children 2 solo

-6 трети места во различни категори

Нашиот град треба да се гордее со овие прекрасни и талентирани деца, бидејќи како тим се вистински хит во Балканот. Секоја чест дечки, и се разбира честитки до Прилепското денс студио “New generation” предводени од Оливер Богојевски. Сподели го ова:

Слични објави