|

ВЕРУВАТЕ ВО ОВА? Полицијата ги обвини стаорците дека ја уништиле дрогата која се чувала во просториите на полициската станица

Сподели го ова:
Уште ова го немавме видено и слушнато. Полицајци од Индија ги обвинија стаорците дека ја уништиле дрогата која се чувала во просториите на полициската станица.

„Стаорците се мали животни, и не се плашат од полицијата. Тешко е да се заштити дрогата од нив“, истакнал судот во Утар Прадеш-Индија .(ТЕКСТОТ ЗА ОВАА ОБЈАВА ПРОДОЛЖУВА ВЕДНАШ ПОСЛЕ РЕКЛАМНОТО СООПШТЕНИЕ ЗА НАЈПОПУЛАРНОТО СТЕНДАП ДУО -ТИНО И АТАНАС, КОИ НА 15.12.2022 ДОАЃААТ ВО ПРИЛЕП)

Станувало збор за залихи на дрога кои што требало да бидат искористени како доказ во судот, во случаи на трговија со дрога.

А Вие што мислите – Стаорците ја уништиле дрогата која се чувала во просториите на полициската станица??Сподели го ова:

Слични објави