| |

Иако Здравко Чолиќ има над 70 години, “запалените обожавателки” сеуште му ги подаруваат сопствените женски градници

Сподели го ова:Здравко Чолиќ каде и да се појави – жари и пали, иако има над 70 години. Имено, на еден од неговите последни концерти, обожавателка на сцената каде што пееше, му го фрли сопствениот градник, меѓутоа ова не е прв пат Здраво Чолиќ да си добие на подарок женски градник.

“Запалените обожавателки” сеуште му ги подаруваат сопствените женски градници, а Чолиќ во својата четириесетгодишна кариера има добиено многу вакви подароци, а сето ова го потврдува овој колаж од слики кој што деновиве постојано се шири на социјалните мрежи.

А што му прави на ваквите интимни подароци, останува знак прашалник.Сподели го ова:

Слични објави