ЖАЛОСНО: Eзерцето во нас. Точила е оштетено од страна на неколку млади лица

Сподели го ова:Се што е убаво кратко трае, барем во овој случај. Имено, иако има неполн месец откако ЈКП Комуналец – Прилеп направи целосното обновување на езерцето во нас. Точила, според информациите со кои располагаме неколку млади лица направиле големи оштетувања во длабочината и внатрешноста на самото езерце.

Врз основа на тоа, езерцето моментално е испразнето, се со цел за да се направат неопходните поправки токму на подот каде што е појавен исцедок, меѓутоа исто така треба да се санираат и sидовите кои намерно се оштетени.Сподели го ова:

Слични објави