Заради навремено санирање на појавените дефекти, денеска во Прилеп на пет места ќе има прекин во водоснабдувањето

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 28.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 292л/с, од кои 247л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– Бистра Планина
– Радовишка
– Александар Македонски (Плетварско џаде)
– Ердован Шабаноски
– н.м. КанатларциСподели го ова:

Слични објави