Заради навремена санација на дефекти во три прилепски улици денеска ќе има прекин во водоснабдувањето

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 11.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 285л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:


– Александар Македонски (Космос)
– Браќа Ламески
– Лазо Филипоски

Сподели го ова:

Слични објави