ЗАР НЕ СЕ ПРЕСЛАТКИ? Прва, новогодишна фотосесија на четворката од Штип

Сподели го ова:

Како што известивме пред некој месец, во октомври годинава Благица и Александар Зикови станаа родители на Михаил, Теодор, Ведран и Леонтина. Овие слатки ангелчиња, се родија во 31-вата недела од бременоста на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство во Скопје, а четирите големи борци си заминаа во добра состојба по 38 дена поминати на одделението за интензивна нега и терапија.

Пред некој ден, гордите родители на овие четири слатки ангелчиња на социјалните мрежи, објавија и фотоографии од нивната првата, новогодишна фотосесија.Сподели го ова:

Слични објави