ВНИМАТЕЛНО СО ВОЗЕЊЕТО АКО ДЕНЕС ПАТУВАТЕ НАДВОР ОД ГРАДОТ – ЕВЕ И ЗОШТО

Сподели го ова:

Намалена видливост поради појава на магла од 50 до 100 метри има на патните правци Скопје – Куманово, Скопје – Велес и Велес – Неготино, од 70 – 100 метри на патниот правец Неготино – Демир Капија и до 100 метри на патниот правец Прилеп – Македонски Брод – Кичево, – информираат утрово од ЈП Македонија пат.Сподели го ова:

Слични објави