ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ: На Пивскиот фестивал прилепските пожарникари во првите “борбени редови” – БЕЗБЕДНОСТА ПРЕД СЕ!

Сподели го ова:























Вчера започна “PRILEP BEER WEEKEND” кој ќе трае до 3 Септември. Уште од вчера, нашите прилепски херои – прилепските пожарникари, беа на Пивскиот фестивал во првите “борбени редови” – “за секој случај” бидејќи- БЕЗБЕДНОСТА E ПРЕД СЕ!

Овие прилепски херои покажаа дека низ сите овие години наназад, само со многу пожртвуваност, храброст и големи заложби, големите катастрофи можат да бидат спречени.

Прилепскиот информативен портал STANICA.MK, изразува голема благодарност за нивната посветеност, одговорност, пожртвуваност, професионалност и храброст, бидејќи нивната благородна и хумана професија е од исклучително значење за безбедноста на граѓаните.



Сподели го ова:

Слични објави