За празникот Мала Богородица, бродовите „Александрија“ ќе пловат по симболична цена до манастирот во Калишта

Сподели го ова:По повод големиот христијански празник Рождество на Пресвета Богородица – Мала Богородица, бродовите „Александрија“ во Охрид, денеска ќе пловат до манастирот во Калишта по симболична цена од 250 денари во двата правци (повратна карта)!

Поаѓањето за Калишта е од градското пристаниште во Охрид денеска во 19 часот, а терминот на враќање е околу 23 часот.Сподели го ова:

Слични објави