|

ВРЕМЕ Е ЗА СМЕЕЊЕ ДО СОЛЗИ: Во Прилеп доаѓаат Тино и Атанас од Златна Бубамара со нивниот најнов стенд-ап!

Сподели го ова:Со новиот ексклузивен стендап, најпопуларното стендап дуо Тино и Атанас доаѓаат во Прилеп. Станува збор за нивното стендап шоу на македонски јазик -“ТРАНСАКЦИОНА АНАЛИЗА, со кое постојано ги полнат салите низ Македонија – и тоа по неколку пати, а наскоро ПРЕМИЕРНО ќе го изведат во Прилеп.

Со сигурност Ве уверуваме дека ќе Ве насмеат до солзи, а дека ќе биде вистински спектакл -Ви гарантираме со сигурност, бидејќи нашата екипа постојано ги следи нивните настапи. 

За Прилеп најавено е само едно стендап шоу и за истото нема да има реприза, па затоа резервирајте си на време – за да не ве фаќа криза!

Се гледаме на стендап со најпопуларните Тино и Атанас !!!

Н А С К О Р О!Сподели го ова:

Слични објави