Во ООУ “Добре Јованоски” продолжуваат активностите за средување на училишниот двор

Сподели го ова:Во ООУ “Добре Јованоски” продолжуваат активностите за средување на училишниот двор. Денес се засадија нови садници кои се донација од Градинарски центар „Фоја“ и се бојадисуваа клупите во училишниот двор. “Голема благодарност до Градинарски центар ФОЈА и се надеваме на понатамошна успешна соработка”-се истакнува од страна на ова основно училиште. Врз основа на ова, може да се заклучи дека Директорката на ООУ “Добре Јованоски” -Панде Николоска одлично си ја врши својата работа, и презема конкретни мерки за понатамошен развој на ова прилепско училиште.

Можно е да е слика од надвор
Можно е да е слика од надвор

Можно е да е слика од надворСподели го ова:

Слични објави