ПАМЕТЕН ПОТЕГ – Прилепската гимназија со нови правила: забрането е носење на искинати фармерки, пирсеви, големи нокти…

Сподели го ова:Прилепската Гимназија “Мирче Ацев” со нови правила, во однос на тоа како треба да изгледаат учениците за време на наставата.

Во училишната зграда, отсега е забрането влегување на учениците со:

– пирсеви,

-големи нокти,

-хеланки,

-бермуди,

-шорцеви,

– маици на прерамки,

-или било какви кратки пантолони, кратки маици, искинати фармерки, тренерки и кратки сукњи.

Ваквите нови правила наидоа на голема поддршка од страна на родителите на учениците!Сподели го ова:

Слични објави