ВОЗЕТЕ СЛОБОДНО: Одронот на патниот правец А3 Прилеп – Ресен е целосно расчистен

Сподели го ова:Сообраќајот кај патниот правец А3 Прилеп – Ресен, кај обиколницата над Битола e целосно нормализиран, а одронот е комплетно расчистен.

Како што известивме претходно, поради одрон на камења на патниот правец Прилеп – Ресен, кај обиколницата над Битола, сообраќајот од 1:10 часот беше пренасочен низ централното градско подрачје.Сподели го ова:

Слични објави