Во Прилеп, за време на славата св. Никола автобусите ќе сообрајќаат по вонредна линија

Сподели го ова:Автобуски Градски Превоз при ЈП за ПУП на сите граѓани од православна вероисповед им го честита верскиот празник “Св.Никола”, патрон на град Прилеп.

Воедно ги информираме граѓаните дека:

Автобусите на Јавниот Автобуски Градски Превоз на ден 19.12.2023г (Вторник) ќе сообрајќаат по вонредната (НЕДЕЛНА) линија на секои 60 минути.

Од 06:30 од х.Салида односно 06:30 постојка Трло.

До 14:30 последно сообраќање од Нови Гробишта односно 14:30 х.Салида.

Со почит

Автобуски Градски Превоз – ПрилепСподели го ова:

Слични објави