Веќе од утре, ќе имаме стабилно време со температури до 12 -тиот степен

Сподели го ова:Веќе од утре (недела) времето ќе биде стабилно со ниска утринска температура и со пораст на дневната, за разлика од одделни котлини каде ќе имаме појава на магла.

Температурите ќе се движат од -3 до 12-тиот степен.Сподели го ова:

Слични објави