Во Прилеп се обновуваат и уредуваат 11-те паркови со детски игралишта во населените места

Сподели го ова:Денеска комуналните работници извршија обновување на парковските клупи, бојадисување и поправка на нишалките и клацкалките, како и оградување на детското игралиште во населеното место Мажучиште.

Планот на ,, Комуналец’’, е наредниов период доколку послужат временските услови да се изврши обновување на парковите со детските игралишта во 11 населените места.Сподели го ова:

Слични објави