Во Прилеп се обновува се што вредело, а минатите години било запоставено

Сподели го ова:Прилеп, повторно ќе биде општина со чисти улици и средени паркови. Со оглед на големата посетеност на паркот кај Судот и барањето од граѓаните да се обнови куќарката, денеска беше поставена нова, на местото на дотраеното и пресечено дрво на кое што беше поставена старата куќарка. Како што истакнуваат од Општина Прилеп, летово овој парк ќе добие нови содржини за забава на најмладите и релаксација на сите прилепчани.Сподели го ова:

Слични објави