Во Прилеп континуирано се работи на предвидената рехабилитација на околу 60 улици

Сподели го ова:Во Прилеп се прават финалните подготовки од завршувањето на предвидената рехабилитација на околу 60 улици.

Со цел да го подигнеме квалитетот на инфраструктурата во општина Прилеп, нашиот тим работеше неуморно и оваа инвестиција ќе допринесе значително за подобрување на безбедноста во сообраќајот, ублажување на проблемите со инфраструктурата и подигнување на квалитетот на живот на сите наши жители. Почитувани мои сограѓани, со Вашата поддршка и разбирање, продолжуваме со нови проекти во сите останати урбани и месни заедници во зависност од потребите и приоритетите и сигурен сум дека ќе го оствариме нашиот визионерски поглед за подобра и посигурна општина Прилеп – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави