Во ООУ Добре Јованоски – новогодишен панаѓур кој помина во прекрасна новогодишна атмосфера

Сподели го ова:

Предновогодишната атмосфера веќе е присутна низ прилепските училишта. Учениците се тие кои најмногу и се радуваат на Новата година и предпразничниот новогодишен дух кој што веќе владее во градот под Марковите Кули. Во ООУ Добре Јованоски имаше одличен новогодишен панаѓур кој помина во прекрасна новогодишна атмосфера.

“Вредните раце на нашите ученици, наставници и родители направија прекрасни новогодишни изработки кои ги претставија на Новогодишниот панаѓур во нашето училиште кој помина во прекрасна новогодишна атмосфера и предизвика насмевки на лицата од сите учесници” – беше истакнато од страна на ООУ Добре Јованоски на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави