Комфи Ангел го посетија холандските студенти од факултетот за мода TMO Fashion Business School

Сподели го ова:Неодамна студетните од факултетот за мода TMO Fashion Business School од Холандија, при посетета на неколку фабрики, го посетија и Комфи Ангел.

“Среќни што ги запознаваме овие млади ентузијасти – ја презентиравме нашата компанија и направивме тура низ производството со образложување на начинот на изработка на сите производи. Дружењето го завршивме со големи насмевки и мали изненадувања. Им посакуваме многу среќа и огромни успеси” – меѓу другото, истакнаа од Комфи Ангел на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави