|

Во Македонија, со орли и албански знамиња се славеше победата на Албанија

Сподели го ова:Со 3-0 , репрезентацијата на Албанија вчера ја совлада репрезентацијата на Чешка, при што албанската репрезентација со оваа победа е чекор поблиску до пласман на ЕП.

Победата на Албанија беше прославена и во Македонија, поточно во Чаир и Тетово, каде што голем дел македонски државјани излегоа со албански знамиња славејќи ја победата на албанската репрезентација.

Видеото од прославата, може да го погледнете на следниов линк:Сподели го ова:

Слични објави