Во Битола се поставени нови ефикасни директори во ОУ Даме Груев, како и во ЈП за урбанистичко планирање, проектирање и инженеринг-Битола

Сподели го ова:
Како што дознаваме од наши извори, во Битола се поставени нови ефикасни директори во ОУ Даме Груев, како и во ЈП за урбанистичко планирање, проектирање и инженеринг-Битола. Имено, за в.д директор на ОУ Даме Груев, назначена е Биљана Дамчевска Бакиевска, која што е дипломиран учител во самото училичте. Дамчевска-Бакиевска, е вистински професионалец и интелектуалец , а претходно на ова место беше досегашната директорка Роза Јовановска.

Марија Зарова Силјановска е именувана за вршител на должноста директор на ЈП за урбанистичко планирање, проектирање и инженеринг-Битола. Имено Марија е дипломиран инженер архитект со долгогодишно искуство, која што на ова место доаѓа на местото од Љубо Атанасовски.Марија Зарова СилјановскаСподели го ова:

Слични објави