|

ПРИСТИГНА НА ОСТРОГ: Нашиот македонец кој тргна пеш од Скопје, пристигна во Острошкиот манастир

Сподели го ова:Скопјанецот Сашо Серафимовски кој што тргна пеш од Скопје кон Острог, пристигна во манастирот Острог во Црна Гора. Убавата вест, ја објави самиот тој на неговиот официјален фејзбук профил.

Колку за потсетување, ова за Сашо беше 130-тото поклоничко патување, кое со сигурност ќе го памети мошне долго.

Серафимовски, секоја чест!Сподели го ова:

Слични објави