РИСТЕСКИ: Секогаш има и од арно поарно,  но еве видовме дека има и од лошо полошо

Сподели го ова:Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани, Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што направи СДС откако ја презема власта.

Секогаш има и од арно поарно,  но еве видовме дека има и од лошо полошо. Овде веќе два мандати во Кривогаштани е СДС, па може да се направи разлика што се правело претходно, што се прави сега, во државата што се направи до 2016-2017 година, што се прави сега. Корупцијата на кое место сме биле тогаш 64, сега сме на на 111. Се кради од кај што ќе се стаса. На овие избори наредни кога и да бидат, најкасно кажав напролет наредна година, можно е и на есен  победник е ВМРО-ДПМНЕ. Сите анкети тоа го кажуваат и тоа е завршена работа – истакна Ристески.

Ристески посочи дека многу е јасно, а и сите анкети покажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ е победник на следните избори кога и да се одржат.Сподели го ова:

Слични објави