Градоначалникот во посета на Дневниот центар за лица со церебрална парализа

Сподели го ова:
Градоначалникот Борче Јовчески денес беше во посета на Центарот за лица со церебрална парализа, каде што на децата кои што го посетуваат дневниот центар им додели новогодишни пакетчиња. На сите присутни им ги честиташе новогодишните празници со желби за многу здравје, среќа и мир во своите домови и како што истакна градоначалникот Јовчески, секогаш ќе ја имаат потребната поддршка да продолжат со нивната успешна работа.Сподели го ова:

Слични објави