ВИДЕО: Ане Лашкоска во одбрана на административните службеници

Сподели го ова:


На денешната Комисија за политички систем која функционира во рамките на Собранието на Република Македонија, прилепската пратеничка Ане Лашкоска повторно се јави во одбрана на административните службеници. Преку својот денешен говор, Лашкоска со конкретни бројки потенцираше што носи новиот, лош закон за административни службеници. Имено, Лашкоска во нејзиното 14 минутно излагање, зборуваше со конкретни примери и факти, а како викаат: “Пред фактите и боговите молчат”. Денешниот говор на Лашкоска може да го проследите во прилог на оваа објава:

Сподели го ова:

Слични објави