Важно известување до прилепските граѓани од Територијалната противпожарнa eдиница – Прилеп

Сподели го ова:Поради дефект на телефонските линии броевите 193 и фиксните линии моментално се во прекин(НЕ РАБОТАТ).
Доколку граѓаните имаат потреба од ТППЕ (ПОЖАРНА) ПРИЛЕП да контактираат на броевите 112, 192 или 076 454 336.
Се надеваме на побрзо решавање на овај проблем од страна на надлежните служби
-стои во известувањето од ТППЕ – Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави