УЖ на ОК ВМРО ДПМНЕ – Прилеп ги посетија лицата во дневниот центар „Порака“

Сподели го ова:Денес, Унијата на жени на ОК ВМРО ДПМНЕ – Прилеп  го посетија центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост – „Порака“ и им посакаа среќни новогодишни празници, им подарија подароци, и им се заблагодарија за гостопримливоста на центарот „Порака“.
Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ изјавија дека во иднина ќе се залагаат за повеќе посети на овој центар со цел лицата кои земаат активно учество во истиот да се чувствуваат прифатени, важни и поддржани од заедницата.Сподели го ова:

Слични објави