Утрово во Прилеп беше измерена минусна температура (-4 степени)

Сподели го ова:Иако зимата календарски сеуште не е пристигната, утрово прилепчани ги разбуди типична зимска студена утринска температура која што беше под нулата, односно -4 степени. Сето тоа предизивика онаму каде што имаше вода по улиците да се создаде голомразица, што предизвика потешкотии во сообрајќајот, меѓутоа како што започнува денот, и како што се зголемуваат температурите, голомразицата на улиците пополека се топи, при што се создаваат нормални услови за одвивање на сообрајќајот во самиот град Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави