Успешно реализирана акција од страна на Комисијата за спорт при УМС на ВМРО-ДПМНЕ под мотото ,,Предизвикај насмевка’’

Сподели го ова:Акцијата беше реализирана во Прилеп, Битола, Кавадарци и Куманово каде што како комисија за спорт дониравме спортска опрема на лица кои се занимаваат со спорт и кој ги негуваат спортските навики! Комисијата за спорт секогаш е на страната на спортистите и се залага за сите млади спортисти! – истакнаа од Комисијата за спорт при УМС на ВМРО-ДПМНЕ.Сподели го ова:

Слични објави