Уште една улица во Општина Могила ќе биде целосно асфалтирана

Сподели го ова:Денес се асфалтира една од трите улици, кои општина Могила ги реализира во овој период. Речиси секојдневно – континуирано, се работи во интерес на граѓаните кои живеат во оваа општина.

Инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика во општина Могила. Продолжуваме со решавање на дециниските проблеми затоа што жителите тоа го заслужуваат – истакнаа од Општина Могила.Сподели го ова:

Слични објави