|

МАГИЧНА БАЈКА ВО ООУ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ – ПРИЛЕП: Целосно е готов новиот парк за родителите и децата со посебни образовни потреби

Сподели го ова:Очигледно е дека кога се поседува вистинска желба и одличен мотив, тогаш во таков случај се што е замислено – може да се исполни и да се реализира. Доказ за тоа, е штотуку готовиот парк за родителите и децата со посебни образовни потреби во ООУ Климент Охридски – Прилеп.

Оваа вест ја објави и директорот на ова прилепско училиште Ахил Јаков, кој што истакна:

Инспирацијата постои, но треба да ја најдеш работејќи…

Секогаш изгледа невозможно додека не се заврши.

Завршен проектот “парк за родителите и децата со посебни образовни потреби”

Покровител:

Локална самоуправа на чело со Градоначалникот на општина Прилеп”– истакна Директорот на ООУ Климент Охридски -Прилеп на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави