Трибина на Комисијата за здравство на ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп во соработка со Централната комисија за здравство на партијата

Сподели го ова:По повод Светскиот ден на хипертензија, Комисијата за здравство на ОК Прилеп во соработка со Централна комисија за здравство на ВМРО ДПМНЕ, организира трибина на ден 17-ти Мај (среда) во 19 часот во просториите на Градската библиотека “Борка Талески” Прилеп.

Од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, упатуваат покана до граѓаните да присуствуваат на овој настан.Сподели го ова:

Слични објави