СУСПЕНДИРАНА Е ВИЛМА РУСКОВСКА: Поведена е дисциплинска постапка за утврдување на одговорност

Сподели го ова:Врз основа на наши извори, официјално дознаваме дека суспендирана е Шефицата на обвинителството за организиран криминал и корпуција – Вилма Русковска.

Исто така, против неа и против две други обвинителки, е покрената и дисциплинска постапка за утврдување на одговорност, во однос на претресот на Финансиската полиција.

За подетални информации во однос на оваа објава, како и на други останати содржини, следете на на STANICA.MKСподели го ова:

Слични објави