|

ПРИЛЕПСКА ГОРДОСТ: Нашиот прилепчанец Влатко Алексоски од Хрватска се врати со златен медал

Сподели го ова:Тимот на Гастромак во кој беше и нашиот прилепчанец Влатко Алексоски, учествуваше на најголемиот гастрономски натпревар на Медитеранот,,Бисер мора” на Брач, Супетар, во организација на ШКМЕР.

“Рамо до рамо” со светските карвинг експерти, на овој натпревар се натпреваруваше и Влатко Алексоски кој за прв пат се натпреварувал во неговата категорија “карвинг”, и освои прво место па како резултат на тоа се закити со златен медал.Сподели го ова:

Слични објави