СЕКОЈА ЧЕСТ: Прилепчанецот Илија Ристески заедно со УМС на ВМРО-ДПМНЕ, реализираа уште една успешна хуманитарна акција

Сподели го ова:За време на Новогодишните и Божиќните празници, УМС на ВМРО-ДПМНЕ реализираа хуманитарна акција во пелагонискиот и дел во тиквешкиот регион, каде се поделија новогодишни и божиќни пакетчиња.

Целта на акцијата – како што истакнуваат од УМС, беше да се предизвикаат што повеќе детски насмевки! Оваа акција беше реализирана во Новаци, Могила, Кривогаштани, Долнени и Росоман. На акциите беше присутен и членот на извршниот комитет на УМС- нашиот прилепчанец Илија Ристески.Сподели го ова:

Слични објави