СЕКОЈА ЧЕСТ МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ! Собрани се парите за лекување на малата Кара

Сподели го ова:Собрани се паричните средства, кои беа потребни за лекување на малата Кара која лежеше на Клиниката за детски болести во Скопје. Само за дијагностицирање на болеста, потребни беа 22.811 евра.

„ПАРИТЕ КОИ БЕА ПОТРЕБНИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА МОЈАТА КЕРКА КАРА СЕ СОБРАНИ
ИМ БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ ОНИЕ КОИ НИ ПОМОГНАА И СЕ ВО ОВАА БОРБА ЗАЕДНО СО НАС“
– соопшти нејзината мајка на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави