|

Благодарение на “Кабелнет” вчера голем дел од прилепските семејства навиваа за МАКЕДОНИЈА

Сподели го ова:
Вчера се одигра историскиот фудбалски натпревар помеѓу Португалија и Македонија, натпревар кој што иако не се емитуваше на ниту една Национална Македонска Телевија, сепак прилепчани можеа да го проследат благодарение на спортските канали кои што ги нуди “Кабелнет”. Благодарение на “КАБЕЛНЕТ” вчера голем дел од прилепските семејства навиваа за МАКЕДОНИЈА. Во свет на комуникации, брзи промени и непрекинат раст, спојувањето луѓе и меѓусебното зближување е инспирација и движечка сила на компанијата “КабелНет”. Маркетиншкиот пристап на пазарот, проектирање, инвестициски вложувања, непрекинато работење на изградбата на Кабелскиот дистрибутивен систем, па се до одржувањето на истиот се само дел од активностите на оваа компанија. Резултатите од долгогодишната работа на Кабелнет потврдуваат дека како компанија имаат јасно дефинирана програма и јасна цел за во иднината.

Денеска, КабелНет нуди разновидни кабелски услуги како што се кабелска телевизија, кабелски интернет, фиксна, и мобилна телефонија. Користењето на нивните услуги поединечно или комбинирано, меѓу себе значајно придонесуваат за подигнување на квалитетот на живеење на нивните корисници, во вид на забава, информации или комуникација со целиот свет.Основниот пакет на оваа успешна кабелска телевизија опфаќа широк спектар на телевизиски програми кои се поделени во различни тематски категории. Разновидната телевизиска програма во комбинација со квалитетната слика ќе ги задоволат потребите и на најпребирливите корисници.Сподели го ова:

Слични објави