СЕКОЈ ДЕН – ПО ЕДНА НОВА АСФАЛТИРАНА УЛИЦА: И улицата “Пиринска” си доби нов асфалт

Сподели го ова:Нов ден – нова рехабилитација на улици во нашиот Прилеп!
Вчера, улицата ,,Пиринска” си доби нов асфалт во должина од 1100 метри.

Градежните активности продолжуваат секојдневно, и во наредниот период ќе продолжат во секоја населба во нашиот град.Сподели го ова:

Слични објави