|

ПРВИ ОБЈАВУВАМЕ! Ова се луѓето кои влијаат на здравјето и расположението на прилепчани

Сподели го ова:Како велат “смеењето е здравје”, па врз основа на ова, колку подолго се смеете толку подобро за секого, меѓутоа за да се оствари тоа секогаш Ви се потребни ведри и позитивни ликови! Едни од тие позитивни ликови се и актерите од театарот “Созла и смеа”, кои овој месец доаѓаат во Прилеп, каде во Прилеп за прв пат ПРЕМИЕРНО ќе ја изведат нивната најнова претстава која носи наслов “КОМИЧНО ШОУ”. Станува збор за нивната најнова урнебесна комедија која со сигурност ќе Ве насмее до солзи!!!

Ова најново комично шоу на “Солза и Смеа”, ќе се одржи во вторник на 31.10.2023 година во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп, а почетокот на овој спектакл започнува во 20h.

Карти 24/7 и овој пат само за најбрзите на телефон 078/ 66-77-97.

Почеток 20h Билет: 200 денари

кои гостуваат во Прилеп на 31.10.2023.година во НУЦК Марко ЦепенковСподели го ова:

Слични објави