ПРОДАНОСКИ, ВО ЗАШТИТА НА ГРАЃАНИТЕ: ВМРО-ДПМНЕ има план и визија за добро менаџирање со институциите во интерес на сите граѓани

Сподели го ова:Претседателот на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Прилеп, Дејан Проданоски, денеска одржа прес конференција пред Тутунбскиот Комбинат во Прилеп, каде повторно застана на страната на своите сограѓани:

“Откуп на тутун на загрижувачко ниско ниво од 650 тони!!! 70 предизборни вработувања, како поткуп на гласачи и очаен обид за добивање поддршка! Дали ќе посведочиме за уште еден „бонбона бизнис“ со кој ќе се продаде 150 години градената традиција -Тутунски Комбинат, на фирми блиски на СДСМ ? ВМРО-ДПМНЕ има план и визија за добро менаџирање со институциите во интерес на сите граѓани и тоа ќе го покажеме после големата победа на претстојните избори!” – порача Проданоски.Сподели го ова:

Слични објави