ПОГЛЕДНЕТЕ: Огромен број на прилепчани денеска беа дел од “Че трчаме”

Сподели го ова:За првпат во Прилеп, денеска се одржа спортскиот настан под слоганот „ЧЕ трчаме!“ На оваа трка се трчаше на 5, 10 километри, а најмладите трчаа на атрактивната детска трка.

На победниците од трките, ќе им бидат доделени вредни награди, а после доделувањето на наградите Cyrillic ќе ги забавува присутните со одлична музика.Сподели го ова:

Слични објави