Прилепското денс студио “New generation” предводени од Оливер Богојевски само што се вратија од Сараево со огромен голем успех

Сподели го ова:Прилепското денс студио “New generation” предводени од Оливер Богојевски само што се вратија во родниот Прилеп со голем успех од натпреварот во Сараево. Имено, тие освоија голем број на награди како што се:

-5 први места – solo Hip Hop children 2 & solo Hip Hop Junior – Street Dance show chidren HAPPY GIRLS – Electro boogie junior & children 2 solo

-3 втори места solo Hip Hop children 2 – Street dance show junior formation- Electro boogie children 2 solo

-6 трети места во различни категори..

Со ваков успех може да се каже дека прилепското денс студио “New generation” растурија во Сараево. Секоја чест! Уште пред да заминат за Сараево, Оливер Богојевски упати јавна благодарност до Општина Прилеп, кои издвоија парични средства од буџетот на Локалната Самоуправа за да прилепското денс студио “New generation” замине на еден ваков врвен натпревар во Сараево. Уште еднаш честитки!!!

Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе што стојат и внатре


Сподели го ова:

Слични објави